Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

N

Geen afspraak nodig

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapper Den Haag zonder afspraak


 

LET OP: IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS WERKEN WIJ IN ELK GEVAL TOT SEPTEMBER ALLEEN OP AFSPRAAK!

Home » Kapper Den Haag zonder afspraak

Zoekt u een kapper in Den Haag, waar u zonder afspraak binnen kunt lopen? Dan bent u van harte welkom bij Your In Hair. Wij werken alleen zonder afspraak, omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder kapsel weer anders is en dat er voor iedereen een andere behandeltijd nodig is. Vragen over onze knipbeurten of over een persoonlijk haaradvies kunt u uiteraard van tevoren stellen.

Kom langs bij de kapper in Den Haag zonder afspraak

Heeft u onverwachts een gaatje vrij in de agenda en wilt u uw kapsel opfrissen? Of is er een andere reden waardoor u liever zonder afspraak langskomt bij de kapper in Den Haag? In wat voor geval dan ook; wij zien u altijd graag verschijnen. Wij werken zonder afspraak omdat we ervan overtuigd zijn dat u en uw haar uniek zijn. Wij bieden u een persoonlijk haaradvies en geven een kappersbehandeling die daarop van toepassing is. Samen met u bereiken we het gewenste resultaat! Tijdens de kappersbehandeling wordt uw haar verzorgd én gevoed met de producten van Keune. Dit merk staat decennialang bekend om haar geweldige kwaliteit en het is een geliefd merk binnen de kapperswereld. Ervaart u deze kwaliteit binnenkort zelf?

Wij knippen dames, heren én kinderen

Wilt u graag uw volledige gezin voorzien van een fris kapsel? Loop binnen met uw partner en kinderen. Wij zijn dé kapper voor het hele gezin! Heeft u vragen over onze knipbeurten? Of wenst u voorafgaand een advies te ontvangen voor uw haartype? Stel uw vragen telefonisch door te bellen naar het nummer 070 393 78 81. Knippen onze kappers u binnenkort zonder afspraak in de salon in Den Haag?

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten