Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Balayage Den Haag


Home » Balayage Den Haag

Het creëren van lichtere delen in het haar wordt balayage genoemd en laat u op professionele wijze doen door een goede en ervaren kapper van Your In Hair Kappers te Den Haag. Balayage is een Frans woord en betekent ‘vegen’. Dit is dan ook precies wat er in uw haar aangebracht wordt. Balayage geeft uw haar een levendige en unieke uitstraling en is op elke haarkleur toepasbaar. Loop eens binnen in onze kapsalon in Den Haag en laat balayage op een deskundige wijze aanbrengen door een goede kapper.

Laat een deskundige balayage aanbrengen door een ervaren kapper

Het aanbrengen van balayage is iets wat we veel doen als ervaren dameskapper in Den Haag. Het is een echte trend en geliefd bij vrouwen met zowel lang als kort haar. De vegen worden uit de losse pols op subtiele wijze in het haar aangebracht. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke overgang van kleuren waardoor uitgroei nauwelijks te zien is. Werkelijk alle kleuren zijn mogelijk, van natuurlijke tot felle kleuren, zoals paars of blauw. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een prachtige coupe met balayage of prachtige highlights.

Maak een afspraak

Wanneer mogen wij balayage in onze kapsalon te Den Haag aanbrengen? Wij werken zowel op afspraak als met vrije inloop. Zeker zijn van een plekje in onze kapsalon in Den Haag Zuid? Van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 – 13.00 werken wij op afspraak. Bel gerust naar 070 393 78 81 of vul het online contactformulier in. Wees verzekerd van prachtig aangebrachte balayage en laat dit uitvoeren door een goede kapper.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair