Onze salon

Home » Onze salon

Over ons


Your in hair kappers is gevestigd in Wateringseveld bij winkelcentrum Parijsplein. Onze hairstylistes gaan regelmatig naar trainingen , cursussen en shows om goed op de hoogte te zijn van de nieuwste trends voor haarmode, kleur en omvormings technieken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Josée

Wat ooit begon als een meisjesdroom is inmiddels al ruim 40 jaar haar invulling en passie. Deze vakvrouw is een inspirerend voorbeeld en als allrounder heeft ze technieken in de vingers om uw gewenste resultaat te creëren. Met Josée in huis is iedereen verzekerd van prachtig gekleurd en gestyled haar.

Jill

Het kappersvak is haar met de paplepel ingegoten. Al zolang als Jill zich kan heugen wilde ze later bij haar ouders werken. Zowel haar vader als moeder zijn gepassioneerde haarstylistes die nog dagelijks hun vak uitoefenen. Sinds 2005 is Jill werkzaam bij Your In Hair Kappers. Inmiddels ruim 19 jaar verder doet zij dit nog iedere dag vol liefde en passie. Haar luisterend oor en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat ze de wensen van haar klanten altijd weet te vervullen.

Vanessa

Vanessa is een zeer gedreven topstyliste. Door haar brede kennis en vaardigheden is deze alleskunner een echte kanjer in haar vak, waar ze elk kapsel tot in de puntjes verzorgd. Aan mode ontgaat haar niks!

Dewi

Dewi is een ambitieuze junior styliste die precies weet wat ze wil. Ze laat haar klanten genieten van de schoonheid van ons vak en streeft er naar om hen met zowel een prachtig kapsel als een glimlach te laten vertrekken.

Een kleine impressie


Your In Hair