Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Dameskapper Den Haag


Home ยป Dameskapper Den Haag

Your In Hair is een professionele dameskapper, gevestigd in Den Haag. Wij luisteren graag naar uw haarwensen en bieden een persoonlijk advies. Omdat ieder kapsel weer anders is en een andere tijd vergt, werken wij zonder afspraak. Kom binnenkort eens langs in Den Haag en ontvang van een van onze dameskappers een haaradvies op maat.

Een dameskapper in Den Haag die werkt met topproducten

In onze salon werken wij met prachtige producten van Keune. Hiermee blijven uw krullen in model, geeft u volume aan uw kapsel of beschermt u uw haar tegen kou en zware weersomstandigheden. Wilt u graag uw haar laten kleuren; afgestemd op een seizoen of voor een feestelijke gelegenheid? Of bent u juist op zoek naar een ervaren dameskapper in de buurt van Den Haag die prachtige balayage bij u kan zetten? Bij ons zit u beslist goed! Ontvang een persoonlijk haaradvies en laat uw haren verven of kleuren door een van onze dameskappers in Den Haag.

Wij verzorgen het hele gezin van een nieuwe coupe

Wilt u graag langskomen met uw gezin? Geen probleem! Naast dat wij een kapper voor dames zijn, verzorgen wij ook de kapsels voor heren en kinderen in Den Haag. Ofwel; een kapper voor het hele gezin! Start fris aan een seizoen na een bezoek aan Your In Hair. U bent van harte welkom in onze kapsalon op dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 08:30 uur en 16:30 uur. Telefonisch bereikt u ons op het nummer: 070 393 78 81. U kunt ook een e-mail sturen naar info@yourinhairkappers.nl voor meer informatie over onze behandelingen en prijzen.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair