Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Goede kapper Den Haag


Home » Goede kapper Den Haag

Bent u op zoek naar een goede kapper in Den Haag? De kappers van Your In Hair Kappers gaan altijd voor het beste resultaat in de moderne kapsalon te Den Haag. Uw haar staat bij ons centraal en u krijgt het resultaat dat u wilt. Doordat wij bij Your In Hair ook zonder afspraak werken, nemen wij echt de tijd voor u. Dames, heren en kinderen; bij iedereen knippen wij de mooiste kapsels! Komt u binnenkort een keer langs voor een goede behandeling door een van onze kappers in Den Haag?

Een goede kapper in Den Haag voor het hele gezin

Zowel dames, heren als kinderen zijn bij de moderne kappers van Your In Hair aan het goede adres. Tijdens uw knipbeurt werken wij met de prachtige haarproducten van Keune. Uw haar krijgt de optimale verzorging die het verdient en u ontvangt een haarstyling op maat! De kappers laten uw haar stralen met de goede producten voor het beste resultaat die worden gebruikt in de salon. Dus als u woonachtig bent in de buurt van Den Haag en u op zoek bent naar een goede kapper, kom dan bij onze kapsalon langs en profiteer van de beste service!

Wees welkom in onze kapsalon

Komt u binnenkort langs in onze salon voor het beste resultaat, bijvoorbeeld om uw haar te verven? Wij zien u graag verschijnen in de salon van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Plant u liever een bezoek in het weekend? Loop dan binnen op zaterdag tussen 08.30 uur en 16.30 uur. Heeft u vragen voor onze kapper in Den Haag, dan kunt u deze het beste op voorhand stellen. U neemt contact met ons op door te bellen naar het nummer 070 393 78 81.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair