Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

N

Geen afspraak nodig

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Goede kapper Den Haag


Home » Goede kapper Den Haag

Bent u op zoek naar een goede kapper in Den Haag? De kappers van Your in Hair Kappers gaan altijd voor het beste resultaat in de moderne kapsalon te Den Haag. Uw haar staat bij ons centraal en u krijgt het resultaat dat u wilt. Doordat wij bij Your In Hair Kappers ook zonder afspraak werken, nemen wij echt de tijd voor u. Dames, heren en kinderen; bij iedereen knippen wij de mooiste kapsels! Komt u binnenkort een keer langs voor een goede behandeling door één van onze kappers in Den Haag?

Een goede kapper in Den Haag voor het hele gezin

Zowel dames, heren als kinderen zijn bij de kappers van Your In Hair Kappers aan het goede adres. Tijdens uw knipbeurt werken wij met de prachtige haarproducten van Keune. Uw haar krijgt de optimale verzorging die het verdient en u ontvangt een haarstyling op maat! De kappers laten uw haar stralen middels de goede producten voor het beste resultaat die worden gebruikt in de salon in Den Haag.

Onze kapsalon is 5 dagen per week geopend

Komt u binnenkort langs in onze kapsalon te Den Haag voor het beste resultaat? Wij zien u graag verschijnen in de salon van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Plant u liever een bezoek in het weekend? Loop dan binnen op zaterdag tussen 08.30 uur en 16.30 uur. Heeft u vragen voor onze kapper in Den Haag, dan kunt u deze het beste op voorhand stellen. Hiervoor belt u naar het nummer 070 393 78 81

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten