Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Uw haar laten verven nabij Wateringen


Home » Haar verven Wateringen

Wilt u uw haar laten verven bij een kapper in de buurt van Wateringen? Ga dan naar Your In Hair in Den Haag! Wij knippen, kleuren en stylen uw haar op de gewenste manier en creëren zo een passend en trendy kapsel. Doordat we op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwste technieken, blijven we onze kennis ontwikkelen. Hierdoor kunnen we altijd persoonlijk advies geven en u van de nieuwste tips en tricks voorzien, zowel voor in de salon als voor thuis.

Laat uw haar door een professional verven bij ons

Wanneer u eens een hele andere coupe wilt, is het laten kleuren van uw haar door onze kappers nabij Wateringen een goed idee! U kunt ervoor kiezen om uw volledige haar in één kleur te laten verven, maar ook balayage is mogelijk. De haarverf die wij gebruiken beschadigt uw haar niet en bevat zelfs voedende elementen. Wanneer u uw haar laat verven in onze moderne kapsalon, bekijken we welke kleur het meest passend is voor u. Uiteraard stemmen we dit af op uw wensen, waardoor we advies op maat kunnen geven. We verven uw haar in de gewenste kleur en indien nodig knippen en stylen we uw coupe ook nog eens, zodat u weer met een mooi kapsel onze salon nabij Wateringen verlaat!

Maak een afspraak

Wilt u uw haar laten verven bij onze kapsalon in de buurt van Wateringen? Maak dan een afspraak online of neem telefonisch contact met ons op via 070 393 78 81. Zowel vrouwen als mannen kunnen bij ons terecht voor een mooie, nieuwe kleur. We verwelkomen u graag in onze kapsalon in Den Haag!

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair