Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Highlights in Den Haag


Home » Highlights Den Haag

Op zoek naar de perfecte highlights in Den Haag? Laat u inspireren en verwennen bij Your In Hair Kappers, een salon die uitmunt in het creëren van stralende en levendige highlights die uw persoonlijkheid accentueren. Gevestigd in het hart van Den Haag, biedt onze salon een ontspannende ambiance, waar u zich volledig kunt overgeven aan de bekwame handen van onze professionals.

Mooie highlights voor een stralende look

De kracht van prachtige highlights mag nooit worden onderschat. Bij onze kapsalon streven ze ernaar om elke streng perfect te accentueren met gebruikmaking van hoogwaardige producten. Deze zorgen ervoor dat uw haar niet alleen mooi, maar ook gezond en glanzend blijft. Naast het zetten van deze verbluffende highlights, biedt de salon ook diverse andere manieren van haarkleuring aan. Of u nu een subtiele kleurverandering wenst, de zonnige glans van een balayage, of een totaal nieuwe look, hier bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met onze salon

Klaar om een transformatie te ondergaan die uw schoonheid naar een hoger niveau tilt? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 070 393 78 81 voor meer informatie over hun diensten en ontdek de talloze manieren waarop zij uw haar de verdiende glans en klasse kunnen geven. De perfecte highlights in Den Haag wachten op u, samen met een team dat erop gericht is u te laten stralen. Waar wacht u nog op?

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair