Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapper nabij Wateringen


Home » Kapper Wateringen

Dé kapper voor dames, heren en kinderen in Den Haag, nabij Wateringen, is Your In Hair. Tijdens uw knipbeurt maken wij gebruik van de mooiste producten van Keune. Omdat we onszelf continu bijscholen, bent u verzekerd van een trendy en persoonlijk haaradvies. Kies voor rijke haarkleuren en de modernste kniptechnieken bij onze kapsalon in de buurt van Wateringen.

Professioneel haaradvies van onze kapper in de buurt van Wateringen

In onze kapsalon nabij Wateringen gebruiken we de beste producten van het topmerk Keune. Deze producten voeden uw haar intensief en laten uw haar stralen! Wilt u eens een keer iets anders proberen met uw haar, maar weet u niet zo goed wat? Door de continue bijscholing bieden onze kappers u haaradvies, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere behandeling uniek is door ons persoonlijke advies. We nemen daarom ruim de tijd om het gewenste resultaat met u te bereiken. Of u uw haar nu wilt laten kleuren of in een ander model wilt laten knippen, wij helpen u verder. Kom gerust een keertje langs bij onze salon en vraag onze goede kappers om advies!

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u vragen voordat u, uw partner of kinderen langskomen bij onze kapper in de buurt van Wateringen? Neem dan contact met ons op via 070 393 78 81 en stel uw vragen. We zien u graag verschijnen bij kapsalon Your In Hair nabij Wateringen voor een passende behandeling voor uw haar.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair