Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapsalon in Den Haag


Home » Kapsalon Den Haag

Bent u op zoek naar een kapsalon in Den Haag? Your In Hair is een allround kapper en voorziet u graag van een prachtig kapsel. Wilt u alleen de puntjes bijknippen of een totaal nieuwe coupe? Het is allemaal mogelijk! Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in onze kapsalon in Den Haag.

Koop professionele haarproducten bij onze kapsalon in Den Haag

Na een bezoek aan onze kapsalon in Den Haag wilt u er natuurlijk elke dag zo stralend uitzien. Dat kan! In onze winkel in Den Haag kunt u de producten van Keune kopen. Dit merk heeft diverse producten ontwikkeld zoals maskers, conditioners, shampoos en sprays. Oftewel, alles om uw haar optimaal te verzorgen. Kom gerust langs bij onze kapper en ontdek de mooie haarproducten van Keune. Uiteraard voorzien wij u graag van betrouwbaar en persoonlijk advies, zodat u met de juiste producten naar huis gaat.

Dé kapsalon voor dames, heren en kinderen

Iedereen is van harte welkom in onze kapsalon in Den Haag. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen. Wilt u uw haren laten opsteken, föhnen, knippen, wassen of in een mooie kleur laten verven? Onze kappers kunnen het allemaal! Bekijk online onze prijslijst en maak uw keuze.

Maak uw kappersafspraak online of telefonisch

Onze salon heeft een centrale ligging en is goed te bereiken vanuit diverse plaatsen en wijken in de buurt. Denk hierbij aan Voordijkshoorn in Delft en Rijswijk. Weet u al wanneer u uw haar wilt laten knippen in onze kapsalon in Den Haag? Maak dan een afspraak online of bel naar 070 393 78 81. We zien u graag verschijnen op de door u gekozen dag en tijd. Heeft u nog vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten