Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapsalon nabij Voordijkshoorn in Delft


Home » Kapsalon Voordijkshoorn Delft

Wanneer u een goede kapsalon zoekt in de buurt van Voordijkshoorn in Delft, moet u bij Your In Hair zijn! Bij ons kunnen zowel vrouwen, mannen als kinderen terecht voor het knippen, kleuren of stylen van hun haar. In onze salon in Den Haag gebruiken we producten van het toonaangevende merk Keune Haircosmetics. Daarnaast blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken, die we ook weer toepassen in onze salon. Bij ons bent u verzekerd van professioneel vakwerk, of u nu een modern, klassiek of trendy kapsel wilt. Dit maakt ons dé kapper in de buurt van Voordijkshoorn in Delft.

De mogelijkheden bij onze kapsalon nabij Voordijkshoorn in Delft

In onze kapsalon in Den Haag, in de buurt van Voordijkshoorn in Delft, werken ervaren en vakkundige kappers. Zij voorzien u van persoonlijk advies en geven tips en tricks om uw kapsel goed te onderhouden. Wilt u uw haar laten verven of slechts laten knippen en stylen? Het is bij ons allemaal mogelijk! Zo kunt u uw haar laten verven met plantaardige haarkleuring. Ook zijn highlights of balayage mogelijk. Daarnaast kunt u uw kapsel ook in een volledig andere style laten knippen. Wat uw wensen ook zijn, we zijn dé aangewezen kapper nabij Voordijkshoorn in Delft.

Goed te bereiken vanuit diverse wijken en plaatsen

Naast dat onze kapper dicht bij de wijk Voordijkshoorn in Delft ligt, is onze kapsalon ook goed te bereiken vanuit andere wijken en plaatsen. Woont u bijvoorbeeld in Ypenburg of Wateringen? Of komt u juist uit Rijswijk? Door onze centrale ligging bent u zo in onze salon! Wanneer zien we u verschijnen?

Neem bij vragen contact met ons op

Onze kapper verwelkomt u graag in onze kapsalon in de buurt van Voordijkshoorn in Delft! Maak direct een afspraak en kies uw gewenste dag en tijd. Dit doet u eenvoudig online of telefonisch via 070 393 78 81. Ook voor vragen over bijvoorbeeld de prijzen, kunt u op deze manier contact met ons opnemen.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten