Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Voor mannen die hun haar verven in Den Haag


Home ยป Mannen haar verven Den Haag

Zoekt u een kapper die mannen hun kan verven in Den Haag? Dan kunt u uitstekend terecht bij Your In Hair Kappers in de Haagse wijk Ypenburg. Wij voorzien iedereen desgewenst van een nieuwe haarkleur, dus ook als mannen hun haar willen laten verven, kunnen zij terecht in onze salon. Onze ervaren kappers bekijken samen met u wat uw wensen zijn, en ze adviseren u over de kleur die het best past bij uw gezicht en uw ogen. Daarna wordt uw haar geverfd met verf die uw hoofdhuid en uw haar niet aantasten.

Mannen die hun haar willen laten verven zijn bij ons aan het juiste adres

Als u uw haar wilt verven, dan zijn er steeds meer kleuren mogelijk. U kunt natuurlijk gaan voor klassiek zwart, blond of bruin om die grijze haren aan te pakken, maar tegenwoordig kunt u ook kiezen voor minder traditionele kleuren zoals blauw, knalrood of groen. Wilt u uw haar laten verven bij een kapper in Den Haag die gespecialiseerd is in het verven bij mannen? Ook als u uw haar wilt laten verven in minder traditionele kleuren. Maak een afspraak bij onze kapsalon in Den Haag-Ypenburg en ontdek de mogelijkheden voor mannen die hun haar willen laten verven.

Maak eenvoudig online een afspraak

Bent u ook op zoek naar een kapper die het haar van mannen kan verven in Den Haag? Maak dan snel online een afspraak bij onze kapsalon. We verwelkomen u graag. Wilt u van tevoren meer informatie? Neem dan contact met ons op via 070 393 78 81.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair