Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kappersafspraak online maken bij onze salon in Den Haag


Home » Kappersafspraak online Den Haag

Wilt u uw kappersafspraak online maken bij een professionele kapsalon in Den Haag? Kies dan voor Your In Hair in de Haagse wijk Wateringse Veld. U heeft bij ons de keuze uit diverse behandelingen. Wilt u uw haar laten knippen, kleuren en stylen of komt u bij ons langs voor een uitgebreide verzorgingsbehandeling? Het kan allemaal! Wij zorgen voor een modern, klassiek of trendy kapsel en geven advies om een passende kleur en style te creëren.

Zo maakt u uw kappersafspraak online bij onze salon

Online een kappersafspraak maken bij onze kapsalon in Den Haag is zeer eenvoudig. Kies simpelweg een datum en tijd in ons systeem, geef vervolgens aan wat voor behandeling u wilt en laat uw gegevens achter. Na het maken van de online kappersafspraak komt u op de door u gekozen dag en tijd naar onze salon in Den Haag en krijgt u de behandeling die u geboekt heeft. Wilt u bijvoorbeeld uw haar laten kleuren of een heel ander model laten knippen? Wij helpen u verder! Ook wanneer u advies wilt over een passend kapsel, kunt u bij ons terecht. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken qua haarkleur, knippen en uw haar opsteken.

Maak uw afspraak op een betrouwbare manier

Het online maken van uw kappersafspraak bij onze salon is niet alleen heel eenvoudig, maar ook nog eens heel betrouwbaar. Uw gegevens zijn altijd veilig in ons systeem. Maak daarom direct online uw kappersafspraak en kom langs bij onze salon. Heeft u vragen over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via 070 393 78 81.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair