Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Haar kleuren Den Haag


Home » Haar kleuren Den Haag

Wilt u een keer eens even wat anders en uw haar kleuren óf verven in Den Haag? En wilt u hiervoor een professionele salon inschakelen met producten die uw haar verzorgen en voeden? Wij maken gebruik van de haarproducten van Keune, zodat u verzekerd bent van een geweldig resultaat en stralend haar! Komt u een keer langs bij Your In Hair?

Uw haar laten kleuren of verven in Den Haag, zonder een korte behandeltijd

In vele salons wordt er een afspraak ingepland op basis van een tijdschema. Zo werken wij niet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder haartype en ieder kapsel uniek is! Loop binnen zonder afspraak en ontvang een persoonlijk haaradvies. Wellicht heeft u een uitgroei die u bij wilt verven of gaat u voor een volledige make-over met een nieuw kapsel én een nieuwe haarkleur! Wilt u, zodra u uw haar laat verven of kleuren, uw zoon, dochter of partner voorzien van een fris kapsel in onze kapsalon? Neem een familielid gerust mee! Wij zijn namelijk niet alleen dameskapper. Onze specialisten zijn ook ervaren in het haar van mannen verven.

Loop binnen bij dé kapper voor het gezin!

Wilt u uw haar verven of kleuren in onze salon in Den Haag? De puntjes bijknippen? Of een volledige make-over voor een feestelijke gelegenheid? Loop, eventueel met uw partner en/of kinderen, binnen in onze salon. Wij zien u graag verschijnen van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Komt het weekend beter uit? Dan bent u van harte welkom op zaterdag tussen 08:30 uur en 16:30 uur. Telefonisch spreekt u met ons door te bellen naar: 070 393 78 81. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair