Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapper nabij Wateringen


Home ยป Herenkapper Den Haag

Bent u op zoek naar een herenkapper in Den Haag? Bij onze prettige herenkapsalon in Den Haag, Your In Hair, werken wij uitsluitend met de beste producten van Keune. Herenkapsels komen vandaag de dag in tal van varianten. Daarom scholen wij onze herenkappers constant bij, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van haarmode en kleuren. Geven wij u binnenkort een advies op maat in onze herenkapsalon in Den Haag?

Wij werken niet alleen als herenkapper

Wilt u graag met uw partner en/of kinderen een bezoek brengen aan onze kapsalon? Geen probleem! Want naast heren knippen wij ook dames en kinderen. Zie er allen feestelijk uit voor een speciale gelegenheid of start allen fris aan een nieuw seizoen met een nieuwe coupe van onze herenkapper. Een kapper voor het hele gezin: klinkt dat niet geweldig? Wij zien u graag verschijnen in onze herenkapsalon, zelfs zonder afspraak. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedere kappersafspraak uniek is en hierdoor een bepaald tijdvak niet overeenkomt met een daadwerkelijke kappersbeurt.

Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers

Heeft u vragen voor de ervaren medewerkers van onze herenkapsalon, voordat u langskomt voor een behandeling, bijvoorbeeld haar verven voor mannen, in onze herenkapsalon in Den Haag? Stel ze gerust telefonisch aan onze herenkappers door te bellen naar 070 393 78 81 of stuur een bericht via ons contactformulier. Komt u binnenkort langs voor een knipbeurt voor heren, dames of kinderen in onze salon?

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair