Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

N

Geen afspraak nodig

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Kapper Den Haag Zuid


Home » Kapper Den Haag Zuid

Is het weer tijd voor uw knipbeurt bij een ervaren kapper in Den Haag Zuid? Your In Hair Kappers is de professional die u zoekt. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Wilt u iets nieuws proberen of enkel een frisse wind door uw haren laten gaan? Alles is mogelijk. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van kapsels en producten. Kom langs en loop weer als nieuw de deur uit!

Voor een prachtig kapsel gaat u naar de kapper in Den Haag Zuid

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe coup of weet u al precies wat u wilt? Wij luisteren naar uw haarwensen en realiseren een prachtige look. Samen bespreken we wat het beste bij u past. Door trainingen en cursussen te volgen, blijven we ons constant verbeteren. Zo weet u zeker dat u en uw kapsel weer stralen. Bij de kapper in Den Haag Zuid gebruiken we de producten van Keune. Deze ondersteunen de natuurlijke look van uw haar en zorgen dat het ook na uw knipbeurt prachtig blijft zitten. Zo heeft u alleen de beste kwaliteit voor uw mooie haar.

Eenvoudig en snel, zonder afspraak 

Ieder kapsel heeft andere zorg en tijd nodig. Dat is waarom u bij onze kapper in Den Haag Zuid simpelweg binnenloopt en dus geen afspraak hoeft te maken. Op die manier hebben wij alle tijd voor u, of u nu enkel uw punten laat bijknippen of uw volledige kapsel wilt verven. Heeft u vragen over de knipbeurt of de drukte in de salon? Onze kapper in Den Haag Zuid is bereikbaar via 070 393 78 81.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten