Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Een kapper voor allerlei behandelingen in Ypenburg


Home ยป Kapper Ypenburg

Bent u toe aan een geheel nieuw kapsel, en bent u dus op zoek naar een kapper in de buurt Ypenburg die allerlei verschillende technieken en behandelingen kan uitvoeren? Your In Hair kappers is waar u moet zijn. Kom langs in de kapsalon in Wateringse Veld, bij het winkelcentrum Parijsplein. Deze kapper is dus niet ver gevestigd van Ypenburg. Dus woont u in Ypenburg en zoekt u een kapper die u kan voorzien van een perfect kapsel? Ga langs bij de kapsalon van Your In Hair.

Onze kapper is er voor iedere behandeling

Wanneer u naar de kapper gaat vlak voordat u naar een feestje gaat, of wanneer er een belangrijke gebeurtenis op stapel staat, dan is het natuurlijk fijn als u lekker in de watten gelegd kunt worden en dat u hierbij een geheel nieuw kapsel krijgt. Wilt u een mooie kleur in uw haar? Kies dan voor een kleurbehandeling. Dit kunnen ook unieke kleurbehandelingen zijn, zoals een balayage. Hierbij wordt het haar boven op het hoofd donkerder gekleurd dan onderaan. Dit zorgt voor een speels en spannend effect.

Maak een afspraak voor een persoonlijke behandeling

Wilt u ook eens iets anders met uw haar? Maak dan een afspraak bij onze kapsalon. Wanneer u aangeeft dat u komt voor een speciale behandeling, dan wordt dit genoteerd, zodat de kapster zeker alle tijd voor u heeft. Zo kunnen we samen bekijken wat uw wensen zijn en welk kapsel het best bij u past. Zo straalt u op dat feestje of die andere bijzondere gelegenheid met een prachtig kapsel. Dat wilt u toch ook? Maak daarom snel een afspraak door te bellen naar 070 393 78 81 of vul ons contactformulier in.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair