Your in Hair kappers. Service with a personal touch.

Highlights in Den Haag


N

Online afspraak maken

N

Dames, heren en kinderen

N

Gerenommeerde merken

Moderne kapper in Den Haag


Home » Moderne kapper Den Haag

In het bruisende hart van de stad, omgeven door de dynamiek van hedendaagse stijlen, vindt u de ultieme moderne kapper in Den Haag: Your In Hair Kappers. Wij, als uw vertrouwde moderne kapper, staan voor innovatie, creativiteit en persoonlijke aandacht. Bij ons is elke knipbeurt een kunstwerk, waardoor u altijd met een glimlach en een frisse, stijlvolle coupe naar buiten loopt.

Het veelzijdige aanbod aan diensten van onze moderne kapper

Of u nu op zoek bent naar een ervaren kapper die de fijnste kneepjes van het vak kent, of juist naar een fijne kapper met een scherp oog voor detail en vormgeving, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze stylisten zijn niet alleen bekwaam in traditionele kapsels, maar zijn ook experts in moderne technieken zoals stijlvolle balayage. Deze vakkundige blend van kleuren geeft uw haar een natuurlijke, speelse en zonnige uitstraling die de hedendaagse trends perfect weerspiegelt.

Transformeer uw look vandaag nog

Droomt u van een vernieuwde uitstraling, of wilt u de huidige haarmode volgen? Aarzel niet en neem contact met ons op via 070 393 78 81 voor meer informatie over onze behandelingen. De professionals van onze kapsalon, met hun passie voor haar en mode, staan te popelen om u te adviseren en samen met u de perfecte look te creëren. Boek nu uw afspraak en ervaar zelf de expertise van dé moderne kapper in Den Haag.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:30 - 16:30
 • ZO
  Gesloten
Your In Hair